Tuesday, December 21, 2021

Treffivinkkejä parisuhteen neuvoja

Treffivinkkejä parisuhteen neuvoja



Mitä tahansa teetkin, älä anna kenenkään yrittää viedä kulttuuritaustaasi sinulta. Liian voimakkaaksi tuleminen on sammuttamista, mutta voit ehdottomasti tehdä tunteesi hienovaraisesti tunnetuksi. Ajan myötä ja riittävällä vaivalla voit muuttaa tapaasi ajatella, tuntea ja toimia. Katsotuimmat tarinat. Joillekin ihmisille sitoutuminen on paljon vaikeampaa kuin toisille, treffivinkkejä parisuhdeneuvoja.





Voimmeko luottaa sinuun?



Linkkemme kautta ostamasi asiat voivat ansaita New Yorkille palkkion. Mutta suloinen palkkio siitä, että on rakastettu ja saa rakastaa jotakuta vastineeksi, inspiroi meitä kaikkia navigoimaan näillä aaltoisilla vesillä.


Joskus tarvitsemme kuitenkin apua sen selvittämisessä. Alla heidän viisauden helmensä. Ja se hetki ei yleensä ole seksikäs, kuten silloin, kun yksi lapsistamme oksentaa keskellä yötä ja hän saa treffivinkkejä parisuhdeneuvoja auttaa minua siivoamaan sen ja koskettaa sitten jalkaani jalkallaan, kun lopulta kiivetään takaisin sänkyyn.


etten voi priorisoida toisen tärkeän henkilön toiveita, oikkuja tai elämänvalintoja itsetuntoni menettämisen kustannuksella. Minulle se korostaa, kuinka tärkeää on valita joku, joka on lempeä, välittävä ja hyväsydäminen, ei vain hyvinä, vaan myös huonoina aikoina. Se todella avasi minut ajattelemaan uusia tapoja arvostaa ihmisiä ja sai minut vähemmän vihaiseksi.


Olin aina treffivinkkejä parisuhdeneuvoja ihmiset toimivat kuten halusin heidän toimivan, mutta se on mahdotonta 90 prosenttia ajasta. Herää tuoreena, uudistuneena ja ehkä eri näkökulmasta, treffivinkkejä parisuhdeneuvoja.


Jokainen tarvitsee tätä elämäänsä. Kun jotain tulee esiin, yritän puhua suoraan sen sijaan, että puhuisin paskaa kumppanistani ystävilleni treffivinkkejä parisuhdeneuvoja häntä tiivistämään se.


Se lisää läheisyyttä ja estää ystäviäsi ajattelemasta pysyvästi huonosti kumppanistasi todennäköisesti väliaikaisen ongelman takia, treffivinkkejä parisuhdeneuvoja. Ennen kuin aloitat riidan tai suutut jostain pienestä asiasta, kysy itseltäsi, haluanko valita läheisyyden vai vihan? Se saattaa tuntua järjettömältä, mutta itseeni selaaminen on auttanut minua tunnistamaan, milloin tunteeni saattavat olla parantumassa treffivinkkejä parisuhdeneuvoja minua missä tahansa tilanteessa kumppanini kanssa, ja muistuttaa minua siitä, että useimmat asiat eivät ole taistelemisen arvoisia.


Yleensä on parempi tapa kommunikoida tai ymmärtää, mistä kumppanini tulee. Äitini käski minun aina kysyä kysymyksiä ensimmäisillä treffeillä, koska kaikki haluavat tuntea olevansa kuultuja. Opin rakastamaan itseäni yli kaiken ja rakastamaan itseäni tarpeeksi lähteäkseni. Naisina me haluamme yleensä pesiytyä, hoivata ja rakastaa. Joskus se tarkoittaa, että yritämme sovittaa neliömäisen tapin pyöreään reikään. Näin äitini tekevän sitä 20 vuotta ja sitten tein sitä 4 vuotta.


Jo tilaaja? Kirjaudu sisään tai linkitä lehtitilauksesi. Intelligencer The Cut Vulture Strategisti hillitsi Grub Street -lehteä Tilaa aikakauslehti Anna lahja Tilaus Osta takaisin Numerot Ajankohtaisen numeron sisältö. Tiliprofiili. Kirjaudu ulos. Suudelma – Gustav Klimt. Tunnisteet: neuvoja itse etsivät suhteet dating l'amour kuten kerrottiin Morelle. Katsotuimmat tarinat.





sinkkutreffisivustot Yhdysvalloissa



Tämä on erityisen tärkeää, kun on kyse kysymysten esittämisestä. Sinun täytyy tuntea olosi riittävän mukavaksi kumppanisi kanssa, jotta jompikumpi teistä voi puhua, jos kumppanisi tekee jotain tai sanoo jotain, jota et voi hyväksyä.


Voit silti tehdä kompromisseja ja olla loistava joukkue. Esimerkiksi, jos toinen teistä keskittyy enemmän työhön ja toinen perheeseen, voit käsitellä näitä erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​prioriteetteja varmistaaksesi, että onnellinen pariskunta on tärkein prioriteetti.


Joskus joku saattaa rakastua sinuun, mutta ei arvosta tai halua kulttuuritaustallasi olevan suurta merkitystä elämässäsi tai parisuhteessasi. Mitä tahansa teetkin, älä anna kenenkään yrittää viedä kulttuuritaustaasi sinulta. Sen sijaan, että sinä ja kumppanisi keskittyisitte enemmän tiettyyn kulttuuriin, sinun tulee keskittyä molempiin ja luoda kulttuurin fuusio suhteeseesi!


Vaikka saatat olla onnekas, että sinulla on kaksi perhettä, jotka tukevat teitä molempia, saatat huomata, että sinun on vaikea päästä yli kulttuurieroista, varsinkin jos jompikumpi vanhemmista on erityisen perinteisiä. Kuitenkin niin kauan kuin sinä ja kumppanisi olette vahvoja ja omistautuneita toisillenne, selviät siitä. Saatat myös olla kiinnostunut: 3 helppoa tapaa selvittää, pettääkö hän sinua. Suhteessanne tulee varmasti olemaan kohtuullinen osa epämiellyttäviä keskusteluja, olipa kyse sitten rasismista, kulttuurieroista, syrjinnästä, perinnöstä tai erilaisista perinteistä.


Sinun on oltava valmis siihen, että epämiellyttäviä keskusteluja tapahtuu. Sinun on myös ymmärrettävä, että toimit todennäköisesti eri tavalla kuin kumppanisi useissa tilanteissa, suuren osan ajasta. Tämä voi mennä niin pienestä asiasta kuin erilaisilla sosiaalisilla taidoilla ja pöytätapoilla, eri tavalla reagoimiseen poliisin vetäytymiseen.


Toivottavasti sinun ja rakkautesi ei koskaan tarvitse kokea tuomiota ja syrjintää, mutta valitettavasti niin tapahtuu. Siksi sinun on oltava valmis tällaiseen hoitoon heti suhteen alusta lähtien. Älä anna muiden estää sinua olemasta yhdessä. Riippumatta siitä, mitä sinun täytyy käydä läpi ollaksesi tämän henkilön kanssa, riippumatta siitä, kuinka paljon sinun täytyy puhua rodusta, kulttuurista tai perinnöstä tai keskittyä varmistamaan, että jokainen teistä on mukava ja onnellinen, sinun on oltava kiitollinen tästä henkilöstä. olla elämässäsi.


Sinulla on elämässäsi joku, jota rakastat, joten pidä hänestä kiinni ja arvosta häntä. Kaiken kaikkiaan sinun on ymmärrettävä, että sinun on tehtävä lujasti töitä kaikissa suhteissa.


Rotujenväliset suhteet ovat suhteita ja avioliittoja, jotka muodostuvat kahdesta eri rotua edustavasta ihmisestä. Ei niin kaukaisessa menneisyydessä tällaiset suhteet Yhdysvalloissa olivat laittomia. Kuitenkin Loving Vs Virginia -tapaus laillistettiin rotujenvälisessä avioliitossa. Vaikka valitettavasti, kuten monet ihmiset tietävät aivan liiankin hyvin, rotujenvälisessä suhteessa elävät voivat silti kokea rasismia, syrjintää ja tuomiota. Melkein kaikki eniten käytetyt sovellukset, kuten Tinder, Bumble, Hinge, Match.


com ja eharmony sisältävät profiileja niin laajalta ihmisjoukolta, eri roduista ja erilaisista taustoista. Joten jos haluat käyttää tätä sovellusta, lataa se ja kokeile sitä aluksi ilmaiseksi.


Toinen suosittu sovellus mustien tapaamiseen on Soul Swipe. Yhdysvalloissa suosituin treffisovellus oli Tinder, yli 7:llä. Bumble, Match. LISÄÄ: Totuus peleistä ja takaa-ajoista.


Keksimme positiivisia kliseitä levitettäväksi, jotta uuvuttava kamppailu näyttäisi arkipäiväiseltä. Joskus tämä toimii, ja joskus se tuntuu vain masentavammalta. Oikeilla vinkeillä ja oikeilla asioilla, jotka pitää mielessä, voit itse asiassa oppia paljon itsestäsi ja ehkä jopa löytää sen erityisen jonkun. Vastaa tietokilpailuun: Menettääkö hän kiinnostuksensa? Saatat ajatella, että kuulostaa epäromantiselta punnita ihastumisen etuja ja haittoja. Mutta kuinka usein tämä skenaario onnistuu hyvin?


Jonkun iän myötä tulee viisautta. Oletko hämmästynyt siitä, kuinka häikäisevän siniset hänen silmänsä ovat?? Jos hän on eronnut nopeasti jokaisesta tytöstä, jonka kanssa hän seurustelee, et ole ainoa tyttö, joka muuttaa tilanteen. Jos sinulla on yhteisiä ystäviä, kysy hänestä. Ihmiset paljastavat aina itsensä.


Usko heitä, kun he tekevät. Se ratkaisee, onnistutko vai päädytkö kerta toisensa jälkeen särkyneeseen sydämeen.


Valitse mies, joka haluaa sinut ja haluaa samanlaisen suhteen kuin sinä. Se on varmin tapa säästää itseltäsi loputon tuska ja todella saada haluamasi suhde. Kun hän kertoo sinulle jotain itsestään, usko häntä. Etsi joku, joka näyttää haluavansa samoja asioita kuin sinä.


Muista se. LISÄÄ: Paras ihmissuhdeneuvonta, jonka voit koskaan saada. Kun kyse on oikean näkökulman saamisesta viimeiseen suhteeseesi, mikään ei toimi niin taianomaisesti kuin aika. Joskus olemme aika haavoitettuja aiemmista suhteistamme.


Esimerkkinä - ehkä edellinen poikaystäväsi ei kunnioittanut aikaasi. Anna hänelle epäilyn etu. LISÄÄ: Hanki haluamasi suhde – 4 sääntöä elääksesi. Baarissa käyminen voi olla osuma-or-miss. Treffisovellukset toimivat hämmästyttävän hyvin joillekin, mutta päätyvät kuitenkin painajaiseksi toisille.


Usein huomiotta jäänyt tapa tavata uusia ihmisiä on puhua jo tuntemillesi ihmisille – ystävillesi. Kysy parisuhteessa olevilta ystäviltäsi, onko heidän aviomiehellään tai poikaystävällään mukavia sinkkuystäviä. Parisuhteessa olevat ihmiset haaveilevat joskus sinkkuelämästä. Yritä muistaa, että tämä on tilaisuutesi nauttia tästä vapaudesta.


Imeydy nykyhetkeen. Sinä yksin saat sanella aikataulusi. Yksinoloaika, jota sinulla on nyt runsaasti, on lopulta arvokas hyödyke. Tämä on yhtä totta, kun olet parisuhteessa, kuin silloin, kun olet yksin.


Huolehtimalla ja syleilemällä itseäsi nyt, asetat itsesi terveelle ja tyydyttävälle tulevalle suhteelle. LISÄÄ: 5 tapaa pilata orastava suhde. Sen lisäksi, että tämä on väsyttävää, se valmistaa sinut tuleviin kipuihin. LISÄÄ: 12 suurinta virhettä, jonka useimmat naiset tekevät. Pitä huolta itsestäsi. Henkinen, fyysinen ja emotionaalinen hyvinvointisi on sinusta kiinni. Jokainen aika, jonka käytät ollaksesi paras versio itsestäsi, on kaunis sijoitus tulevaisuuteen.


Mutta minun tehtäväni on tasata pelikenttä. Se, mitä aion kertoa sinulle, voi johtaa luonnollisen elämäsi tärkeimpään paljastukseen, joten kuuntele. Kuten 90 prosenttia maailman miehistä, sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten me naiset ajattelemme.


Unohda oppia ottamaan nainen. Tarvitsemasi tiedot ovat kokonaan eri puolella. Ja sieltä tulen sisään. Annan sen sinulle suoraan lantiosta. Olen nainen ja olen elänyt naismielessä koko ikäni.


Olin pyörtynyt ja kosinut, lakaisin jaloistani minuutin ja matto vedettiin altani seuraavana. Olen rakastanut miehiä ja vihannut miehiä. Olen kiusannut ja ollut parhaiden heistä kiusannut. Olen hylännyt miehet ilman hyvää syytä, käyttänyt miehiä huvikseen ja voittoon, kiusannut ja minua kiusattu, kunnes olin sidottu. Olen kääntänyt useamman kuin yhden miehen suoraan ystäväalueelle, kun tiesin varsin hyvin, että hänellä oli romanttisia kuvioita.


Olen eronnut miehestä mielijohteesta ja flirttaillut raskaasti toisen miehen kanssa parisuhteessani. Olen jopa pitänyt yhden yön juttuja ja pultannut ulos ovesta ennen auringonnousua. Ja tässä luulit, etteivät naiset ole niin seksuaalisia! Kun miehet yrittävät murtaa naiskoodin, he tekevät usein sen virheen lähestyessään sitä kuin soturia ja kehittäessään monimutkaisia ​​taktiikoita. Seduction and Pick Up Artist -yhteisö on keksinyt joukon todella outoja sääntöjä, jotka perustuvat TEORIAAN ja TRIAL and ERRORiin.


Pojat, jotka ovat hyviä poiminnassa, eivät yleensä tiedä kyykkyä siitä, mitä naisen sisällä todella tapahtuu. Kuka ymmärtää kuinka nainen toimii paremmin kuin nainen? Ethän lähtisi korjaamaan autoasi ilman järkyttävää ohjekirjaa? Sinun on tiedettävä, mitä naisen mielen hupun alla tapahtuu. Miten hän työskentelee, mitä hän haluaa ja miksi hän tekee asioita, joita hän tekee.


Joten tässä on ensimmäinen Wing Girl -oppituntisi: naisen KUVAUKSEN haluavansa mieheltä ja sen välillä, mihin hän TODELLA VASTAA.


Tämä tarkoittaa, että aivomme toimivat hieman eri tavalla kuin sinun. Annan sinulle sisäpiirin tässä. Muista, että olen nainen, jolla on ainutlaatuinen kyky: voin selvästi ilmaista sitä, mitä muut naiset eivät edes näe, saati puhua. Tiedän, mitä naisten houkutteleminen vaatii, koska tunnen SEN. Sen lisäksi, että tiedän, miltä veto miestä kohtaan tuntuu, olen ymmärtänyt, miksi se tapahtuu.


Ja olen haastatellut tuhansia naisia ​​vahvistaakseni löytöni. Olen aina ollut se tyttö, joka on voinut olla poikien kanssa.


Vaikka minulla oli paljon tyttöystäviä, miesystävyyssuhteeni olivat erittäin tiiviit. Aluksi minun oli vaikea kertoa kaverilleni totuutta naisista. Koska en halunnut satuttaa heidän tunteitaan tai murskata heidän egoaan, pehmensin mielipiteitäni ja tein palautteeni vähemmän ankaraa. Kunnes eräänä päivänä näin, kuinka yksi kaverini, Dave, löi tyttöä ja epäonnistui KURUSTI. Kun sanon kurja, en tarkoita, että hän vain iski ja tyttö käveli pois.


Tarkoitan epäonnistumista siinä määrin, että jopa minä tunsin noloa hänen teoistaan. Minusta Dave oli hämmästyttävä. Houkutteleva, älykäs, loistava perhe, huolehtiva mies, aito, hauska. Minun silmissäni täydellinen paketti mille tahansa naiselle, mutta valitettavasti nämä naiset eivät päässeet näkemään sitä kaveria.


Sen sijaan hän näki hölmöivän typeryksen, joka oli täynnä epävarmuutta ja kauheita poimintalinjoja. Tajusin, että minun täytyi lopettaa PEHMEÄN neuvojen tarjoaminen miesystävilleni ja toimitettava se, mitä jokainen hyvä naisystävä tekisi.

No comments:

Post a Comment