Tuesday, December 21, 2021

Engelsk fellesskap venner dating nettverkssider

Engelsk fellesskap venner dating nettverkssider



Også, ingen omtale av mewe. George Alexander K. Discord er en av de mest populære plattformene akkurat nå med over millioner brukere, og vokser med minst en million hver uke. Det finnes en rekke sosiale medieplattformer der du kan markedsføre merkevaren din, men ikke alle har samme verdi. Noen av disse sosiale mediesidene er kjente. Kjæreste Sosial, engelsk fellesskap venner dating nettverkssider. Her er når jeg blir litt opprørt, folk vet om google, men alle bruker det fortsatt som om det ikke er noen andre valg.





helt gratis datingsider



Vennskapsnettsteder kan introdusere deg for kvinnelige venner, par, folk som er interessert i å holde seg i form og mye mer.


Selv om disse sidene kan koble deg til potensielle venner, er det fortsatt opp til deg å bygge et vennskap uten nett. Husk å være trygg, småprat og vær åpen for opplevelsen av å møte nye mennesker. Hvis du er pålagt å legge ut en profil, ta deg tid til å skrive profilen din slik at du finner den viktigste informasjonen om deg selv og vær ærlig.


Dette er den beste måten å få kontakt med nye venner på nettet. Kjæreste Sosial. Girlfriend Social lar kvinnelige brukere legge ut en profil og få kontakt med andre kvinner på jakt etter vennskap. Siden er rettet mot voksne kvinner som har flyttet, giftet seg eller nylig blitt mor.


Nettstedet tilbyr et forum, søkefunksjon, venneliste og meldingssystem. Den viser også hendelser og best av alt lar deg bekrefte andre medlemmer slik at du vet at kvinnene er den de sier de er. Medlemskap er gratis. GirlFriendCircles matcher nye venner offline ved å koble sammen sirkler av kvinner på lokale kafeer og vinbarer i 35 U.


Fellesskapet er for kvinner i aldre med interaksjon som foregår i små grupper sentrert rundt meningsfull deling, engelsk fellesskap venner dating nettverkssider. Kvinner kan også søke på nettstedet, legge ut arrangementer og samles for virtuelle hangouts og arrangementer så vel som personlige møter.


Meetup tilbyr måter for folk å engelsk fellesskap venner dating nettverkssider en bestemt type gruppe i deres område eller lar folk starte sin egen gruppe. Nettstedet sier at over 2 møtegrupper samles i lokalsamfunn hver dag.


Det finnes en rekke forskjellige grupper, inkludert:. Siden får over seks millioner besøkende per måned og er gratis å bli med. Meetup er i 45, U. Yelp er en byguide med lenker til mange populære byer i hele USA, Canada, Frankrike, Spania, Storbritannia og mer. Nettstedet er brukerdrevet, noe som betyr at folk registrerer seg og gir anmeldelser og tilbakemeldinger på ting fra små restauranter til mellomstore bedrifter, engelsk fellesskap venner dating nettverkssider.


Yelp viser også populære arrangementer på ukentlig basis. Siden tilbyr også et forum slik at du kan chatte med andre, noe som øker sjansen for at et vennskap online eller offline kan utvikle seg. Yelp oppfordrer også medlemmer til å invitere venner og gjør det enkelt å "sende meldinger" til venneinvitasjoner. Hvis du er en fitness-fan, Active. com kan være stedet for deg, engelsk fellesskap venner dating nettverkssider. Du kan søke i lister etter arrangementer og tips om baseball, fotball, løping og mer.


Og du kan få kontakt med andre enten på fora eller på selve arrangementet. Nettstedet har til og med et område hvor du kan søke etter instruktører i ditt område. CouplesList CouplesList hjelper gifte eller dating par å koble sammen ved hjelp av en oppslagstavle. Folk legger ut informasjon om seg selv, og hva slags aktiviteter de liker, og andre kan svare. CouplesList får 5, besøkende til nettstedet hver måned og registrering er nødvendig, men siden er helt gratis. Kuppel Kuppel hjelper til med å koble sammen likesinnede par.


Par legger ut en kort profil med grunnleggende informasjon som alder, by og interesser, og så er det opp til hvert par å koble seg sammen og fordype seg dypere. Du kan søke etter personer basert på geografisk region, hobbyer eller felles interesser. Del PINTEREST-e-post. Kjærlighet og romantikk Vennskapsforhold Skilsmisse Tenåringer LHBTQ. Av stabsforfatter. Utvalgt video.


Jobber som er gode for å møte nye mennesker. Tips for å finne noen ny når du er en skilt pappa. Hvordan få venner i GLBT-tenåringssamfunnet. Slik bruker du Grindr på en sikker og effektiv måte. Føler seg utelatt fra engelsk fellesskap venner dating nettverkssider Publikum? Hva du skal gjøre når venner ekskluderer deg.


Hvordan finne venner gjennom en felles kjærlighet til sport. Single Parent Dating: 10 steder å møte aleneforeldre. Hvorfor gifte par ikke bør bo sammen med romkamerater. Er det greit for platoniske venner å dele seng?





dating homofil



student ved Stanford University. I løpet av de neste årene tilpasset selskapet seg raskt til forbrukernes preferanser og forgrenet seg til over tjue forskjellige sosiale medier og datingrelaterte vertikaler. I begynnelsen fusjonerte selskapet med Cams.


com, et nettsted for live webkameramodeller, opprinnelig startet av Lars Mapstead i Siden da, Cams. com har blitt en av de største leverandørene av live-modell webkameraer i verden. mennesker som er engasjert i minst ett av nettstedene våre, og en merittliste med over tjue år med positive kundeopplevelser, fortsetter vi vårt oppdrag om å være banebrytende for nyutvikling av innovativ, sosial medieteknologi som forbinder mennesker hver dag over hele verden. Som en anerkjent leder i vår bransje er vi stolte av vårt engasjement overfor våre kunder, medlemmer, tilknyttede selskaper og ansatte.


Vår filosofi Hos FriendFinder Networks forener vi mennesker som elsker friheten til å uttrykke seg. Brukere kan streame eller laste opp all slags innhold som dekker et bredt spekter av emner og stiler. Relaterte artikler... Hvordan tjene penger på Twitch. CaringBridge er et unikt sosialt nettverk som tilbyr en svært verdifull tjeneste. Nettverket har eksistert siden Siden starten har målet alltid vært å hjelpe de som skal gjennom en medisinsk reise til å holde kontakten med de de elsker.


Brukere kan opprette individuelle nettsteder som beskriver reisen deres. De kan legge ut oppdateringer og sende meldinger til familiemedlemmer. Rettet mot både amatører og profesjonelle forfattere, WattPad er et nettverk designet for å fortelle historier.


WattPad fungerer som en publiseringsplattform. Forfattere kan bygge opp fanbasen sin og publisere pågående innhold for å holde dem underholdt! WattPad har til og med en egen publiserings- og medieavdeling. Flere WattPad-forfattere har jobbet videre med multimedieselskaper og profesjonelle utgivere etter å ha blitt oppdaget på nettverket. Fan av anime, manga og dorama er sannsynligvis kjent med Crunchyroll.


Crunchyroll er et sosialt nettverk som forbinder likesinnede personer med typen innhold de elsker. Crunchyroll fungerer også som en amerikansk distributør, utgiver og lisensieringsselskap. Medlemmer kan streame anime-show og lese publiserte mangaer.


De sosiale aspektene ved Crunchyroll lar deg få kontakt med andre anime-elskere og delta i fora. Musikkdelingsplattformen lansert i og har stadig vokst til å være et av de hotteste stedene for å oppdage nye talenter. Brukere kan laste opp originale spor for å bygge opp fanbasen.


Andre kan deretter lytte, dele og kommentere spor. Du kan til og med følge favorittskaperne dine slik at du alltid vet når ny musikk kommer ut. Mens nettverket startet som et sted for kommende artister, har selv etablerte musikere en tilstedeværelse på plattformen.


MocoSpace har eksistert siden de første dagene av sosiale nettverk. Plattformen er et rom for å møte nye mennesker, slå av en prat og leke. Du kan få kontakt med andre gjennom offentlige chatterom og flere private gruppechatter. Brukere kan også koble til privat gjennom det robuste meldingssystemet. Du kan også spille en samling spill, sende e-kort, dele musikk og mer. CouchSurfing, lansert i , er et nettverk som tar sikte på å koble vennlige reisende med mennesker fra hele verden.


Designet for eventyrere, kan brukere finne lokalbefolkningen å komme i kontakt med på reisemålene deres. Du kan også møte andre reisende for å møtes og utforske destinasjonen sammen.


En av de mest unike aspektene ved dette nettverket er å finne et sted å bo! Som navnet antyder, kan du bruke appen til å be om et sted å bo på reisene dine. Lansert i , kobler den sosiale medieplattformen deg med lærere og andre elever. Det er en myriade av språk å velge mellom, så alternativene dine er ubegrensede.


Som språklærer har du muligheten til å komme i kontakt med samfunnsveiledere eller profesjonelle lærere med strukturerte planer. Medium er et innholdspubliseringsnettverk fylt med brukergenerert innhold. Medlemmer kan lage innhold om praktisk talt hvilket som helst emne de velger. Etter publisering blir artikler eksponert for millioner av lesere over hele verden. Lesere kan gi tilbakemeldinger gjennom kommentarsystemet samt gi ros. Det meste av innholdet er gratis for leserne.


Imidlertid er det også et betalt medlemskapsnivå for de som ønsker å tjene penger på innholdet de lager. Ello er en plattform bygget for artister. Opprinnelig grunnlagt i , har Ello raskt blitt det beste stedet for billedkunstnere over hele verden for å dele sine siste kreasjoner. Nettverket er vakkert designet. Kunstelskere kan nyte andres verk mens de kobler seg til andre gjennom kommentarer og meldinger. Enten du har profesjonelle eller enkle vlogger å dele, er Vimeo stedet å gjøre det.


Vimeo er en videodelingsplattform som ligner på heavy-hitters som YouTube. Vimeo er en betalt plattform med flere medlemsnivåer å velge mellom.


Medlemskapsnivåene tilbyr forskjellige funksjoner du kan dra nytte av. For eksempel inkluderer toppnivået muligheten til å sette på live-arrangementer med publikumchat, avstemninger, grafikk og mer. Giphy, som ble lansert i , er en morsom plattform viet til kunsten GIF-er. Brukere kan dele korte GIF-filer, som inneholder animasjoner eller looping-videoer uten lyd. De sosiale aspektene ved nettstedet lar deg reagere på favoritt-GIF-ene dine og til og med dele dem med venner på andre plattformer.


Giphy brukes ofte som database og søkemotor også. Du kan søke etter millioner av humoristiske GIF-er som du kan bruke i tekstmeldinger, e-poster, sosiale medier og mer. Tribe er en skybasert plattform der forbrukere kan diskutere favorittmerkene sine. Bedrifter kan få tilbakemelding på produkter, svare på spørsmål og samhandle med de som støtter dem. Som bruker får du også kontakt med andre som elsker merkevaren. Still spørsmål, start avstemninger og delta i større diskusjoner, alt fokusert på merkevarene du elsker.


Kuaishou offisielt lansert i og har blitt en av de mest populære videodelingsplattformene i Kina. Den har en stor brukerbase på millioner. Nettverket gjør det enkelt å oppdage nytt innhold og dele videoer med familie eller venner. Imgur er et nettsted for bildedeling.


Brukere kan dele innhold og til og med kryssposte til andre plattformer. Du kan finne produkter som henvender seg til et bredt spekter av forbrukere. Brukere kan gi tilbakemeldinger, diskutere merkevarer og mer. Det kule med Influenster er at appen bruker sosiale medier-analyse for å måle hvor innflytelsesrike brukerne er. De som har en god følge på sosiale medier kan til og med delta i markedsføringskampanjer og arrangementer.


Filmelskere gleder seg! FilmAffinity er et sted å oppdage nye filmer som du kanskje aldri har hørt om før. Bruk anmeldelser for å finne ut om en film er verdt tiden din og få anbefalinger fra andre filminteresserte.


Open Diary er en enkel plattform med røtter som går tilbake til Det var et av de tidligste nettverkene som eksisterer og fortsetter å betjene millioner. Plattformen gikk gjennom en vanskelig oppdatering i Den ble helt offline. Men den relanserte i Open Diary lar deg lage blogginnlegg som du kan dele med andre. Dagbøker kan være private, offentlige eller bare åpne for venner. De som har tilgang til dagboken din kan legge igjen kommentarer, dele innhold og lenke innlegg med andre i en åpen dagbok.


Bubbly har eksistert siden brukere kan lage andre talememoer for å legge ut offentlig eller dele med venner. I de tidlige dagene av appen krevde det å lage og motta taleinnlegg korte tekstnumre.


Du kan bruke appen til å bruke filtre, legge ved bilder og mer. Clubhouse er et eksklusivt sosialt medienettverk som sentrerer rundt live lyddiskusjoner. Videre er den eneste måten å opprette en konto på å motta en invitasjon fra en eksisterende bruker. Appen har enorme rom i chatterom som kan inneholde opptil 5 personer. Der kan brukere åpent diskutere et bredt spekter av temaer. Opptak, transkribering eller deling av direkte lydsamtaler er strengt forbudt. Personvernfunksjonen er ment å fremme åpne diskusjoner uten frykt for gjengjeldelse.


Mens mange sosiale medier har som mål å skape rivaler til Clubhouse, fortsetter det å være et av de mer populære lydbaserte nettverkene på nettet.


Den personvernfokuserte forretningsmodellen forhindrer at brukerdata deles eller selges. Ikke bare det, men MeWe overlater styringen til brukeren. Medlemmer har full kontroll over nyhetsstrømmen, kommunikasjonen og sikkerheten. MeWe har også en letthendt tilnærming til innholdsmoderering. Gab offisielt åpnet for publikum i Gab prioriterer fri flyt av informasjon på nettet og fremmer aktivt sin dedikasjon til ytringsfrihet og individuell frihet.


I tillegg til hovedsiden har Gab noen tilleggstjenester. Gab vedlikeholder en e-posttjeneste, tekstmeldingssystem og en nettleser. En nettleserutvidelse er også tilgjengelig. Ikke bare gir det rask tilgang til nettverket, men det gir også mulighet for å kommentere på tredjepartssider. Rumble er et videodelingsnettverk som ligner på YouTube og Vimeo. Den ble lansert og så beskjeden suksess i de påfølgende årene.


Ved starten av hadde den anslagsvis 32 millioner aktive brukere i måneden. Nettverket har videoinnhold i lang og kort form fra et bredt spekter av skapere. Fra familievideoer til offisielt innhold fra mer omfattende nyhetsnettverk, Rumble har alt! Brukere kan også laste opp sine egne videoer og tjene penger basert på visningene. Brukergrensesnittet er godt designet, med flere faner og anbefalte feeder for å finne lignende innhold.


Selv om Rumble ikke tillater noen typer innhold, er moderasjonssystemet svært slappt sammenlignet med slike som YouTube. Jeg håper at listen ovenfor over sosiale nettverksportaler, som passer for forskjellige kategorier som spill, få venner, dating, bildedeling og blogging, viser seg verdifull for deg. Veiledning for beste domeneregistratorer. Hvordan lage en nettside. En jeg fant nylig som er veldig sivilisert er Cake. co Det ble grunnlagt av en av grunnleggerne av SmugMug. Det er hovedsakelig et fellesskap av mennesker som deler i grupper.


Det ryktes å forsvinne på grunn av manglende aktivitet, men etter ryktene har det tatt seg litt opp. Jeg har dette uvanlige problemet med å ha havnet i problemer med de russiske sikkerhetstjenestene. Noen forslag? Hei, interessant liste. Familien min har sluttet seg til MeWe, hvor det ikke er sporing og ingen reklame i det hele tatt. Det er ytringsfrihet...Du vil IKKE bli sensurert. Gab ligner veldig på fb, men ingen faktasjekking osv. Også Rumble. Det eneste problemet er å få venner og familiemedlemmer til å bytte om og venne seg til et annet system.


Jeg har slettet fb og insta og twitter fra telefonen min nå, så jeg går nesten ikke dit lenger. Jeg vil laste ned alle bildene mine først, før jeg sletter disse kontoene.


De ser ut til å tro at de er over loven, og jeg har fått nok av BS-oppførselen deres. Hvilken ny plattform synes du er bra? Lansert 30. jan, , My Friends myfriends. social er en ny sosial medieside med funksjoner som Facebook. Mine venner mener ytringsfrihet er grunnlaget for en sosial medieplattform, så med unntak av å legge ut trusler eller oppfordre til ekte vold, kan brukere ha sine meninger uten frykt for å bli sensurert eller de-plattformert.


De driver med sosiale medier slik det skal være! Hvordan betales plattformen? Teknologi og kraften som driver den koster penger. Pengene kommer fra et sted. Takk for denne flotte listen. Jeg trenger fortsatt litt hjelp!


Vår familiehistoriske forening har forlatt Facebook, delvis på grunn av antallet svindlere som prøver å komme inn i vår private gruppe, og også av grunner som mange andre har nevnt. Hva ville være den beste gruppen for oss å bli med som et alternativ til Facebook? Vi har et nettsted, og siden vår ble brukt til å lede folk til den nettsiden og som et nyhetsnettsted for å varsle medlemmer om ting som skjer i slekts- og slektshistorieverdenen. Vi ønsker virkelig at enhver ny side skal være privat og sikker. Ta en titt på vår Facebook-side for alternativer.


Jeg var veldig fornøyd med min detox på sosiale medier, etter år med toksisitet med i utgangspunktet null verdi på noen av hovedplattformene. Men sosialt nettverk er potensielt veldig nyttig, siden det lar oss skape sosial dynamikk som aldri kunne eksistere i det virkelige liv. Så jeg lette etter alternativer, men de fleste er bare varianter av større plattformer, eller for nisjer.


Jeg føler at det er noe veldig galt med Facebook. Facebook har nettopp suspendert meg i én dag. Jeg ble suspendert. Innlegget var negativt til Corona-viruset og doktoren som leder nyhetene. Begge disse er sitater som har eksistert før jeg ble født. Jeg forlot FB av mange av de samme grunnene som er nevnt og mer. Hvorfor må jeg gi dem et mobilnummer? Og selvfølgelig fellesskapsstandardene Uansett hva det er Du kan ha et profilbilde med ren nakenhet i det, men du kan ikke gå imot deres politiske trossystem?


Jeg snublet over MeWe og jeg tror jeg har funnet et hjem for sosiale medier. Det løsner og føles veldig som FB, men uten sensur, fellesskapsstandarder og mange av de andre negativene til FB.


Du høres ut som en annen sutrete baby. Jeg liker ideen til Spreely og skal sjekke det ut. Tankepolitiet der vil elske ham. Mangler på listen er Ipernity, som i det siste har blitt mer som Flickr eller Instagram mer bildebasert og mindre blogg-og-kommentarinnhold og Blogster, som fortsatt er det mest akseptable, etter mitt syn, og mest balanserte sosiale medier-alternativet.


Hei Jamie, jeg holder på med et skoleprosjekt og jeg lurte på om noen av bildene er opphavsrettslig? Og hvis ikke kan jeg bruke noen? Så Mark Zuckerberg kan gå og spise noen eikenøtter for alle folk vet, spesielt siden det han har gjort gjennom årene ikke var annet enn komplette flapjacks på toppen av flapjacks uten å nøle overhodet.


De selger IP-er til bedrifter. Jeg vet det, glad jeg lærte webdesign. Løgner som et helvete. Å btw, takk for listen. to herskapshus i anlegget.. du kan se dem på nettet. Jeg leser også raskt så se et innlegg og vet ganske raskt om jeg vil dele det. vent på det... ingen dollar, men vekt.


Digitale penger. Jeg kunne brydd meg mindre om hvem som legger ut hva, om hvem eller hva. Jeg vil ha et nettsted som aldri sensurerer noen eller noe! Etter midnatt sletter Facebook innlegg EST. Jeg satt og så på at de slettet dem. De data miner deg noe voldsomt! Jeg satte en VPN på datamaskinen min og blokkerte alt jeg kunne. jeg er helt enig.


Erica, du er kjempeflink!! Jeg elsker ALLE poengene du kom med og måten du sarkastisk påpeker den åpenbare ekle dritten som bør fjernes umiddelbart, og så blir du blokkert, det er facebook for deg og det er 3 sekunder, lol jeg vet dette bare på grunn av min forretningsinnsikt hvis noen ser på en video eller klikker fremover, det forteller meg bare i min innsikt om de så på eller samhandlet i 3 sekunder lol så de må ikke like det hvis du rasker så 3 sekunder lol!


Jeg er så opprørt over måten Zuckerberg har tjent penger på at jeg bare driver med annonsekampanjer som aldri har gjort noe for bedriften min! Icomment kan også gjøre det helt feil! n e måter din kule dritt! Hvilket sosialt nettverk kan hjelpe meg med å opprette gruppen min for nettbasert internasjonal virksomhet og arbeid, samarbeide med dem? Jeg har lager mye tysk virksomhet. Jeg trenger en tysk kjøper som er interessert i å gi meg ordre som lagerparti eller fersk ordre i europeisk land eller asiatisk landkjøper.


Hvilke medier vil være bedre for meg. Jeg ville vært stor full hvis du ordner en bedre mulighet for meg. De åpenbare ville være Facebook, Twitter og Pinterest. Det kommer helt an på hva bloggen din handler om. Sosiale nettverk har skiftet fokus fra å tilfredsstille brukere til å tilfredsstille sine egne økonomiske interesser, hovedsakelig på bekostning av brukernes personvern, sikkerhet og tilfredshet.


Plattformen er ny, men fortjener definitivt en plass på denne listen. Du kan sjekke plattformens brukerstøtte for å lære mer om nettstedet. Takk for den flotte listen over sosiale medier Jamie. Selv om det er så mange sosiale medier tilgjengelig, føler jeg at det ikke er nødvendig for en bedrift å markedsføre seg selv på hver eneste plattform.


I stedet må de forstå inn- og utsiden av hvert nettsted. De må forstå hvilket publikum som bruker hvilken plattform. Og med tanke på målgruppen deres, må de velge sosiale medier for å markedsføre virksomheten deres. De sprer seg til tynt over flere plattformer i stedet for å konsentrere seg om bare 2 eller 3. hvordan kunne du ha dette og ikke ha uenighet om det? Det er som å ha denne listen og glemme å legge opp Facebook. Jeg vil undersøke og forhåpentligvis skrive det opp på denne listen.


Det er over millioner unike brukere av programvaren. IDK, er spill populært i disse dager? jeg er enig. Jeg kan forklare det med svært få ord. Skype for spillere. Som jeg sa, bruker mange spillere og folk på internett som memer mye det.


Du kan taleanrop, videosamtale, sende tekstmeldinger og opprette grupper og servere på den. jeg håper dette hjelper. Hvorfor er ingen av disse på listen? Uten sosiale medier er det ikke mulig for bedrifter å promotere merkevaren sin og nå ut globalt. Det finnes en rekke sosiale medieplattformer der du kan markedsføre merkevaren din, men ikke alle har samme verdi.


Takk for den fantastiske listen over mest populære sosiale medier-nettsteder. Vi må kun fokusere på slike sosiale medier som er relevante for vår nisje. En veldig stor takk til forfatteren for å dele et så fantastisk innlegg på sosiale medier, og jeg kjente knapt til noen få sosiale nettverk som Facebook, Linked.


I osv. Disse sidene er svært nyttige for forretningsformål og opplever selvfølgelig noe nytt. Ikke på tjuetallet. Og det samme gjelder TikTok. Akkurat nå vokser den kraftig i popularitet og er på topp ti.


Takk Jamie, for denne fantastiske listen. Det er Twoo som jeg kjenner, og den er populær, men ikke funnet i listen din. Jamie, tusen takk for denne omfattende listen. vil være minimal, om noen i det hele tatt. Derfor være i stand til å engasjere seg i sosial interaksjon som ligner på FB. Har du noen anelse om hvor mye det koster?


Takk igjen for all informasjonen du har gitt. Takk bror!! Det ville være flott å også supplere denne listen med en slags statistikk om publikum, som bruker hvert av disse sosiale nettverkene. Takk for forslaget. Jeg vil legge til mer og mer til denne guiden i løpet av de kommende månedene. Heier Jamie. Først av alt, takk for at du deler denne listen. Også GAB og Rumble. fra telefonen min.


Skal prøve Vero. Jeg liker at det vil være en kostnad på et tidspunkt. På grunn av det faktum at det belaster brukere, gir det meg faktisk mer et insentiv. Facebook er primært, men som begynner å drive meg til distraksjon med sin overflod av diktatoriske regler og forskrifter for ikke å snakke om min manglende tro på deres beskyttelse av mine personlige data.


Beslektet med å være tilbake på skolen når man kunne bli suspendert eller utvist. Den lar deg lage videohistorier som Instagram, men sette inn gifs og memes fra popkulturen. Og så kan andre bruke klippene du deler i sine egne. De fleste av disse er ikke kjent, det er flott å kjenne dem!


Jeg bruker inLinx, den første i sitt slag som tar personvernet på alvor. Jeg vet om to som ikke er oppført her. Dette er veldig kjente nettsteder, jeg tror dette var en veldig selektiv liste med vilje. Også, ingen omtale av mewe. Veldig selektiv? Jeg har en liste med over 60 sosiale medier. Mer som omfattende.


com og Codias. De blokkerer det fra søket fordi de eies av det demokratiske partiet kommunister og vil bli satt på plass i november. Tror du at de vil at folk skal vite om konservative nettsteder der din rett til første endring ikke vil bli stilt spørsmål ved? Som Parler, Rumble, WeMe, etc. Hvis noen opprettet en ny sosial medieside som lar deg kommunisere som Facebook, men uten alle personverninngrep, tror jeg de ville blitt rike innen en uke!


Tusener og tusener om ikke millioner er syke i hjel over datautvinningen som Facebook nå driver med! Nå stempler de deg på dine politiske synspunkter som en fare eller spammer hvis du ikke er enig med deres politiske agenda. Jeg ville byttet med et hjerteslag, og jeg kjenner mange menn som ville byttet med meg!


Profiltemasanger, singeldatabase, egendefinerte bakgrunner og helsidebilder, egendefinerte tekstfarger, VIP-seksjon for spesielle venner. Medlemmer som blir med daglig. For meg er Facebook et menneske- og personvernbrudd på steroider. Vi lever i en tid som verdsetter privatliv mindre og mindre og mindre.


Jeg verdsetter min! Jeg bruker desinformasjon overalt. Men når familie og venner laster opp bildene mine til Facebook, identifiserer Facebook-algoritmer meg. Hver gang du lar kontoen din være aktiv på datamaskinen din, de små Facebook-lenkene som nå er nederst på de fleste sidene, går du for å rapportere nettleserloggen din tilbake til Facebook. Hvem i helvete tror de at de er? Jeg har aldri opprettet en Facebook-konto ennå gjennom kontoer til venner. Jeg ser det fulle navnet mitt identifisert.


Ja, jeg er helt enig i at vi trenger et annet alternativ enn Facebook. Takk Mike for kommentaren din. Det har skjedd ved mer enn én anledning, noe som er litt skummelt spør du meg.


Selv om jeg tror FB har hatt sine beste dager og vil gradvis falle i antall brukere etter hvert som nye og innovative plattformer kommer på markedet i løpet av de neste 5 årene. Jeg hadde en veldig informativ side på Facebook. Jeg hadde bare følgere, men likevel. Imidlertid bestemte de seg plutselig for å slette den uten synlig grunn, etter 3 år etter at den var der.


Det var et rent nettsted, ingenting uheldig, som andre om å myrde mennesker og drepe dyr, osv. De nektet å svare på min henvendelse om hvorfor de slettet den. Jeg gjorde det til en gevinst, og de gjorde det samme jeg hater Facebook og er glad for å se folk forlate det i hopetall. Finnes det andre sosiale medier enn Meetup. no som organiserer eller har offline grupper eller aktiviteter. Jeg er spesielt interessert i andre internasjonale nettsteder enn USA.


Mange takk. Nylig fant jeg en nettside hvor du kan komme i kontakt med profesjonelle. Beste listen over sosiale mediesider og apper for sosiale medier jeg noensinne har sett nå! Takk for at du deler det Jamie. Jeg ser etter en sosial medieplattform hvor jeg kan nettverke med pensjonerte, eksterne salgsrepresentanter som meg selv.


All hjelp vil bli satt stor pris på. Linkedin er den eneste plattformen som kan passe regningen. Veldig bra side for sosiale nettverk. Noen av disse sosiale mediesidene er kjente. men andre er liksom totalt ukjente for meg. Dette vil virkelig hjelpe oss. Takk for at du deler disse sosiale nettverkssidene.


Jeg er også overrasket over å se listen over så mange sosiale medier. Jeg ville vært fornøyd med gamle Myspace hvor du kan dele alt ovenfor og kle hovedsiden din opp med gifs og slikt. Helt gratis uten personvernproblemer og tonnevis av tilpassede alternativer. Finnes det et annet alternativ TIL Facebook?


Enkelt sagt NEI!!! De andre sosiale mediesidene er blottet for den grunnleggende fellesnevneren, Samarbeid!! Det vi virkelig trenger er et sted som har en hjemmeside med innleggene dine som sendes til ALLE andre brukere eller utvalgte folkemengder.


Vi trenger en nyhetsfeed for å caste alle innleggene som folk kan samhandle med. Noen av de andre nevnte er spesifikke for spesifikke målgrupper og ligner ikke på Facebook. Det er derfor alle andre alternativer mislykkes dystert!! Takk Paula for kommentaren. De ønsker å tilby noe annerledes som er hvordan de kan lage in-roads på Facebook-monsteret. Dette skjer fordi de fleste bare er følgere. Man bruker facebook og resten følger akkurat som zombier.


Prøv å bruke messenger med et familiemedlem, og bytt deretter til FB-siden. Du vil legge merke til at hvis du snakker med familiemedlemmet ditt om en bestemt gjenstand, vil varen vises som en annonse på Fb-siden din.

No comments:

Post a Comment